Printers en stempelaars

 Printers en stempelaars

Stempelaars
Wij verkopen stempelmachines van twee verschillende merken: Nuovo en Hedipack. Deze stempelsystemen zijn gebaseerd op een hoge resolutie stempel technologie. Deze machines kunnen gebruikt worden om een logo, naam en/of code op de eieren te stempelen.

 

Deze technologie stempelt de afdruk op het ei met een precisie van 600 DPI (dots per inch), we horen dan ook terug van onze klanten dat deze technologie uiterst geschikt is voor de branding en marketing van eieren.

We leveren zowel handmatige stempel systemen als automatische systemen op transportband en (hoge capaciteit) eier-sorteer & verpakking machines.


Door ons brede assortiment kunnen we altijd een oplossing vinden voor de kleinste tot de grootste toepassingen.


Printers

Nuovo

Nuovo Egg-Jet systemen zijn gebaseerd op inkt-jet patronen technologie wat resulteert in een perfecte print kwaliteit, ze kunnen gebruikt worden om een datum te printen op de eieren in combinatie met een naam of (traceerbaarheid) code.


Een van de hoofd eigenschappen van de Egg-Jet technologie is de automatische datum functie, dit maakt onze print systemen een perfecte optie voor het drukken van een productie en of houdbaarheid datum op uw eieren.


Egg-Jet systemen zijn door hun technologische eenvoudigheid zeer gemakkelijk in onderhoud en bediening, dit verzekerd u van de laagst mogelijke uitvaltijd.


Wij leveren zowel stand-alone systemen als automatische inline systemen voor op (hoge capaciteit) eier-sorteer en verpakking machines.


Door ons brede assortiment kunnen we altijd een oplossing vinden voor de kleinste tot de grootste toepassingen.