Staalkat Farmpacker 70

Sanovo inpakkers

SANOVO FARMPACKER 70

OMSCHRIJVING EN SPECIFICATIES

De compacte en ruimtebesparende machine biedt u flexibele en efficiënte productiefaciliteiten. Onze prioriteiten zijn weinig onderhoud, betrouwbaarheid, eenvoudige reiniging en zachte verwerking van de eieren.


Farmpacker 70 25.200 eieren / uur (70 kisten / uur)


Installatie grootte:  7 m2


Energie:   1.2 kVA


Stroomvoorziening:   230 V-0-ground, 1.0-phase-AC, 50/60 Hz

KENMERKEN

Afneembare eierrichtingsrollers voor een eenvoudige reiniging

Alle rollen die de eieren naar de oriëntatiepositie brengen, kunnen binnen enkele minuten worden verwijderd als reiniging van deze sectie nodig is. De rollen zijn gemaakt van een natuurlijke rubbercompound in combinatie met zacht plastic voor de meest zachte eierbehandeling.


Ontnester

Robuust in zijn ontwerp, de ontnester kan gevuld worden met een groot aantal trays.


De ontnester is eenvoudig aan te passen aan verschillende soorten trays en beschikt over een sensor die detecteerd of er daadwerkelijk een tray in de machine is geplaatst. Met behulp van de ontnester kunt u zich meer focussen op één taak en hoeft u maar af en toe trays toe te voegen. Uitgerust met een eigen aandrijfeenheid kan de ontnester aan de rechter- of linkerkant van de Farmpacker worden geplaatst.


Eenvoudige bediening

Naast het in- en uitschakelen van de Farmpacker, kan dezeflde knop worden gebruikt om de machine in te schuiven voor reiniging, conttrole of afstelling. Een noodstopknop is standaard voor uzelf en voor de veiligheid van anderen.


Naar beneden wijzen

Rollen brengen alle eieren naar voren naar de geleiders die de eieren naar de lade brengen. Vlak voordat de eier geleiders worden ingevoerd, wordt elk individueel ei voorzichtig gedraaid door een zachte siliconenschijf die zorgt voor een perfecte "punt omlaag verpakking". Minimale hoogte, geen ruwe bewegingen en het is niet meer nodig om de eieren te laten vallen in een plastic beker.


Volmelder transportband

De hoogte van de afhaaltransportband kan tijdens de installatie worden bepaald. De drukregelaar stopt de Farmpacker automatisch wanneer de transportband vol is en start automatisch als deze leeg is.


Accumolator

Binnen twee minuten kan het onderdeel dat het meest kan vervuilen worden verwijderd voor een goede reiniging met hoge luchtdruk.


Uitgerust met een drukregelaar voor het regelen van de binnenkomende eierstroom.