Staalkat Farmpacker 200

Sanovo inpakkers

Sanovo FARMPACKER 200

OMSCHRIJVING EN SPECIFICATIES

De compacte en ruimtebesparende machine biedt u flexibele en efficiënte productiefaciliteiten. Onze prioriteiten zijn weinig onderhoud, betrouwbaarheid, eenvoudige reiniging en zachte verwerking van de eieren.


Farmpacker 200 72.000 eieren / uur (200 kisten / uur)


Installatie grootte:  17,4 m2


Energie:   2.2 kVA (2.0 zonder stapelaar)


Stroomvoorziening:   230 V-0-ground, 1.0-phase-AC, 50/60 Hz

KENMERKEN

Afneembare eierrichtingsrollers voor een eenvoudige reiniging

Veerbelaste, eenvoudig opklikbare afrolrollen. De rollen die de eieren in de juiste richting brengen, kunnen binnen enkele minuten eenvoudig worden verwijderd wanneer reiniging van deze sectie nodig is.


De rollen zijn gemaakt van natuurlijk rubbermengsel in combinatie met zacht plastic voor de meest zachte verwerking van de eieren mogelijk


Ontnester

Robuust in zijn ontwerp, de ontnester kan gevuld worden met een groot aantal trays.


De ontnester is eenvoudig aan te passen aan verschillende soorten trays en beschikt over een sensor die detecteerd of er daadwerkelijk een tray in de machine is geplaatst. Met behulp van de ontnester kunt u zich meer focussen op één taak en hoeft u maar af en toe trays toe te voegen. Uitgerust met een eigen aandrijfeenheid kan de ontnester aan de rechter- of linkerkant van de Farmpacker worden geplaatst.


Touchscreen bediening

Met het ingebouwde multifunctionele touchscreen zijn alle bedieningselementen en gegevensverzameling geïntegreerd in dit intuïtieve controlecentrum.


De snelheid van de pakkerkop en de accu kan door de bestuurder worden ingesteld voor maximale efficiëntie tijdens de hele legperiode.


Naar beneden wijzen

Rollen brengen alle eieren naar voren naar de geleiders die de eieren naar de lade brengen. Vlak voordat de eier geleiders worden ingevoerd, wordt elk individueel ei voorzichtig gedraaid door een zachte siliconenschijf die zorgt voor een perfecte "punt omlaag verpakking". Minimale hoogte, geen ruwe bewegingen en het is niet meer nodig om de eieren te laten vallen in een plastic beker.


Uitvoerband

De uitvoerband is uitgerust met een pull-up-functie, dus door tweemaal op de drukschakelaar te tikken worden gevulde stapels automatisch naar de eindpositie doorgestuurd.


Een drukregelschakelaar stopt de Farmpacker automatisch wanneer de transportband vol is en start automatisch wanneer deze leeg is.


Accumolator

Binnen twee minuten kan het onderdeel dat het meest kan vervuilen worden verwijderd voor een goede reiniging met hoge luchtdruk.


Uitgerust met een drukregelaar voor het regelen van de binnenkomende eierstroom.


Gesplitste riem

Met de standaard splitriemaccumulator en de verstelbare geleiders kan de eierstroom voor elke verpakkingskop worden gescheiden bijvoorbeeld voor witte en bruine eieren.


Drop set

Met de drop-set wordt elke tray uit de ontnester gehaald en correct geplaatst in de transportbaan.


Deze eenheid wordt op de transportbaan van de trays geplaatst en ontvangt een enkele tray die uit de ontnester komt.