Staalkat Farmpacker 40

Sanovo inpakkers

SANOVO FARMPACKER 40

OMSCHRIJVING EN SPECIFICATIES

De compacte en ruimtebesparende machine biedt u flexibele en efficiënte productiefaciliteiten. Onze prioriteiten zijn weinig onderhoud, betrouwbaarheid, eenvoudige reiniging en zachte verwerking van de eieren.


Farmpacker 40 14.400 eieren / uur (40 kisten / uur)


Installatie grootte:  5.4m2


Energie:   0.3 kVA


Stroomvoorziening:   230 V-0-ground, 1.0-phase-AC, 50/60 Hz

KENMERKEN

Afneembare eierrichtingsrollers voor een eenvoudige reiniging

Het wat nog nooit zo eenvoudig om de eierrichting rollers los te halen van de machine. Op deze manier kun je snel en makkelijk de machine reinigen met hogeluchtdruk. De rollers zijn er ook weer snel en eenvoudig terug op te zetten.


Ontnester

Robuust in zijn ontwerp, de ontnester kan gevuld worden met een groot aantal trays.


De ontnester is eenvoudig aan te passen aan verschillende soorten trays en beschikt over een sensor die detecteerd of er daadwerkelijk een tray in de machine is geplaatst. Met behulp van de ontnester kunt u zich meer focussen op één taak en hoeft u maar af en toe trays toe te voegen. Uitgerust met een eigen aandrijfeenheid kan de ontnester aan de rechter- of linkerkant van de Farmpacker worden geplaatst.


Minder bewegende onderdelen

Eenvoudig in zijn ontwerp, de Farmpacker 40 is gebouwd met zo min mogelijk bewegende delen, waarbij natuurlijke stroom en zwaartekracht worden gebruikt om eieren door het rechte lijninpaksysteem te verplaatsen.


Eenvoudige bediening

Naast het in- en uitschakelen van de Farmpacker, kan dezeflde knop worden gebruikt om de machine in te schuiven voor reiniging, conttrole of afstelling. Een noodstopknop is standaard voor uzelf en voor de veiligheid van anderen.


Naar beneden wijzen

Door gebruik te maken van het eigen ontwerp van de natuur, gebruikt de Farmpacker 40 de zwaartekracht om ervoor te zorgen dat de eieren altijd met de punt naar onder wijzen. Geen moeijlijke bewegingen, maar alleen de natuur.


Volmelder transportband

De hoogte van de afhaaltransportband kan tijdens de installatie worden bepaald. De drukregelaar stopt de Farmpacker automatisch wanneer de transportband vol is en start automatisch als deze leeg is.


Accumolator

Naadloze invoerriem met lage wrijving die zorgt voor een optimale regeling van de eierstroom naar de pakkingposisite.


Uitgerust met een drukregelaar voor het regelen van de binnenkomende eierstroom.