OVER ONS

Over ons

Van Roessel Techniek is al vele jaren een begrip op het gebied van plaatsing, reparatie en onderhoud van ei behandeling machines. Vanaf de eierband tot de volle pallets en containers. Onze kracht ligt bij de veelzijdigheid van merken machine die wij kunnen voorzien van service. Zo bieden wij service aan voor de volgende merken: Moba, Staalkat en Prinzen. Maar ook het printen of stempelen van eieren is voor ons bekend terein. We werken samen met de merken Nuovo en Hedipack.

Onderhoud


Regelmatig onderhoud verlaagt de uitval van machines. Wilt u onderhoud aan uw machine laten plegen neem dan contact met ons op. Waar mogelijk proberen we in onze onderhouds planning te combineren. Zo kunnen we op dezelfde dag machines van meerdere klanten in dezelfde regio van onderhoud voorzien. Dit is een besparing op de reiskosten en een prettige besparing voor U.

Service & Reparatie


Heeft u een defect aan uw machine dan staan wij voor u klaar met raad en daad. Ook voor nieuwe onderdelen voor uw machine bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons of stuur een mail met uw vraag.

Occasions


U  kunt voor occasion altijd bij ons terecht. Wij kopen en verkopen gebruikte machines van zowel Moba, Prinzen en Staalkat. Oude machines kopen wij in en reviseren deze volledig.

Geïnteresseerd in onze service?